Ga naar hoofdinhoud

Amazones delen Six Bar-zege Humlikon

In het Zwitserse Humlikon waren het gisteren Elin Ott en Laura Renwick, die het 'het verste' schopten in de Six Bar. Beide amazones bleven tot en met de vierde barrage foutloos en overwonnen een hoogte van 2.01m.

De pas negentienjarige Ott zat in het zadel van Loxana CH en Renwick had voor deze rubriek Top Dollar VI gezadeld.

Nooit eerder

“Ik heb nooit eerder zo hoog gesprongen en mijn paard ook niet”, reageerde Ott, die onlangs de Zwitserse kampioenschapen voor de Young Riders won en zichtbaar genoot van haar prestatie. Haar mede-winnares heeft daarentegen al heel wat ervaring met Six Bars, alhoewel ze dat eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. De Britse amazone sprong eind december op de London Olympia Horse Show zelfs een muur van 2,20m met de Dollar du Murier-zoon.

Bron: CSI-Humlikon

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook