Ga naar hoofdinhoud

Andrew Ramsay snelt naar overwinning in Wellington

Foto: Lonneke Ruesink

Andrew Ramsay heeft met zijn twaalfjarige KWPN-ruin Welfare (v. Pacific) zijn successen op het Winter Equestrian Festival in Florida doorgezet. Na hun derde prijs in de openingsproef op woensdag won het duo gisteren de 1.45m speedrubriek in de negende week van het WEF.

In 62.71 seconden kwamen zij over de finish en lieten hiermee Darragh Kenny met Quiz (v. For Pleasure) achter zich. Meagan Nusz en Vesuvius (v. Numero Uno) eindigden op de derde plaats en verwezen Paris Sellon en Belle (v. Numero Uno) naar een vierde plek, dit duo was op woensdag nog goed voor de winst in de openingsproef over 1.45m. Lauren Hough en Reconnaissance (v. Camaro M) legden beslag op plek vijf. Rodrigo Pessoa maakte met HH Let’s Fly (v. Lordanos) de top zes compleet.

Klik hier voor uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook