Ga naar hoofdinhoud

Andy Kocher bekroont debuut op USA Today met zege

De Amerikaan Andy Kocher won afgelopen weekend de nationale Grand Prix op de HITS Holiday series in Ocala met de KWPN'er USA Today. Kocher debuteerde in Ocala met de zoon van Heartbreaker die al enkele jaren succesvol was in handen van Robert Whitaker. Drie paarden in de top vijf waren Nederlands gefokte paarden en een met Nederlandse roots.

Het was het eerste optreden van Andy Kocher en de Heartbreaker-zoon USA Today. De Amerikaanse springruiter was enkele van zijn toppaarden kwijt geraakt en heeft nu in USA Today een nieuwe crack op stal. Onder Robert Whitaker sprong de vijftienjarige KWPN’er al enkele jaren op het hoogste niveau. In de barrage van de Grand Prix van Ocala was de nieuwe combinatie foutloos in 35,07 seconden.

Ook op de tweede plaats kwam een nieuwe combinatie, Christina Kelly met het Ierse paard The Kingdom (v. Lux Z). Ze was ruim twee seconden langzamer dan Kocher.

Kim Farlinger stuurde de negenjarige merrie Charming Force B (v. Vleut) naar de derde plaats. De vierde plek was voor Matthias Hollberg en Aletta (v. Sydney) en hij werd gevolgd door Margie Engle op de in Australië gefokte Indoctro-zoon Indigo.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.