Ga naar hoofdinhoud

Annette Wolf snelt in Brussel naar eerste internationale zege

Annette Wolf met Ewoud J. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Op CSI Stephex Masters in Brussel was Annette Wolf de thuisrijdende Belgen te snel af. Met haar achtjarige Ewoud J (v. Tangelo van de Zuuthoeve) was Wolf veruit de snelste in het 1,40 m direct op tijd. Het duo behaalde internationaal al verschillende top vijf-klasseringen maar vandaag stonden ze voor het eerst op de hoogste trede.   

Annette Wolf stuurde haar KWPN-ruin Ewoud J in 61,93 seconden over de finish. Thibault Philippaerts met Isoline van Dorperheide (v. Winningmood van de Arenberg) en Axel Vandoorne met Baileys Louis (v. Jah’s Diamant) klokten precies dezelfde tijd van 63,67 seconden. Daardoor deelden deze Belgen samen de tweede prijs.

Met een een tijd van 64,42 seconden eindigde Nicola Pohl als als vierde. De Duitse amazone zat in het zadel van de KWPN’er Bibenbreaker (v. Heartbreaker). Therese Søhol Henriksen uit Noorwegen werd vijfde met Thelma La Tour Vidal (v. Ogano Sitte).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook