Ga naar hoofdinhoud

Asti Spumante naar hengstenstation Beligneux le haras

Asti Spumante (v. Argentinus)

De Franse stoeterij Beligneux le haras heeft voor zijn nieuwe station European Stallions Resort de Servas de twintigjarige Asti Spumante vastgelegd. Na Chellano Alpha Z et Coupe de Coeur komt de Oldenburger het al rijke hengstenbestand versterken. Kigali, Tinka's Boy, Huppydam des Horts en Goldfever waren al aan de stoeterij verbonden.


Asti Sprumante, zoon van Argentinus, heeft een lange sportieve carriere achter de rug. De hengst was onder Thomas Mühlbauer jarenlang succesvol in de springsport en won onder andere een bronzen EK-medaille met het Duitse team in Windsor 2009. Het paar won ook de Grand Prix’ van München (4*), Lamprechtshausen en München Riem (beiden 3*). Mühlbauer heeft in zijn zoon Airport nu een waardige opvolger op GP-niveau.

Bron Horses/Studforlife

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook