Ga naar hoofdinhoud

Axel Verlooy investeert in halfbroer Emerald

Harrie Smolders met Emerald. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Axel Verlooy heeft in de recent goedgekeurde BWP-hengst Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) geïnvesteerd. De hengst is nu voor de helft in eigendom van Stal Euro Horse.

De driejarige hengst werd afgelopen weekend op de BWP Hengstenkeuring door de jury uitgeroepen tot de nummer 3 in de verkiezing van ‘kampioen van de keuring’. Nixon komt uit dezelfde moeder als Emerald, die dit weekend deelneemt aan de Wereldbekerfinale in Göteborg.

In 2016 zal Nixon van ’t Meulenhof ter dekking staan bij Eric de Winter in Sint Katelijne Waver.

Bron: Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook