Ga naar hoofdinhoud

Ben Maher ondanks trap tegen hoofd naar German Masters

Triple X, hier onder Ben Maher Foto De Paardenkrant

De Brit Ben Maher raakte maandag op zijn stal in Essex licht geblesseerd tijdens een ongeval met zijn paard. Een hoef van het dier raakte de springruiter tegen zijn hoofd. De ruiter verwacht desondanks gewoon in actie te komen aankomend weekend tijdens de German Masters in Stuttgart.

Ben Maher bracht een paard naar het weiland toen het ongeval plaatsvond. Het paard gleed uit en kwam bovenop de ruiter terecht. “Het paard kwam over me heen en kwam op mijn been terecht. Bij het overeind komen raakte hij de bovenkant van mijn hoofd met zijn hoef”, legt Maher uit. Door de positie van de verwondingen moest de arts de wond lijmen in plaats van hechten. Maher voelt zich prima en ziet geen reden om niet naar Stuttgart af te reizen. “Mijn been is wat gevoelig, maar het zal wel gaan. Het zal misschien wat oncomfortabel zijn om een cap te dragen.”

Bron: Horses / Horse and Hound

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook