Ga naar hoofdinhoud

Bertram Allen pakt winst in 1.50m rubriek Stockholm

Bertram Allen toont vorm in Stockholm door met Quiet Easy zojuist de 1.50m rubriek gemakkelijk te winnen. De Ier versloeg Ben Maher met Diva II en Geir Gulliksen met de KWPN'er Charleville van zijn zoon Johan-Sebastian. Zo deed Bertram het zelfde wat zijn jongere broertje Harry vanmiddag in Vragender deed: winnen! Jur Vrieling eindigde teleurstellend laatste met VDL Zirocco Blue N.O.P..


Zeven combinaties bleven foutloos in de proef direct op fouten en tijd. In een tijd van 60.95 seconden won Bertram Allen overtuigend de rubriek met de zoon van Quidam’s Rubin. De Brit Ben Maher gaf met Diva (v. Kannan) bijna een seconde toe op de tijd van Allen (61.78 seconden). Op Indoor Brabant afgelopen maart zat Geir Gulliksen voor het laatst op de Quasimodo Z-zoon Charleville, daar liep hij op 1.40m niveau. Nu in de 1.50m-rubriek was de combinatie nul in 65.19 seconden.

Niklas Arvidsson en Cobolt (v. Cyklon) werden voor Zweden vierde. Meredith Michaels-Beerbaum reed de Coupe de Coeur-zoon Comanche naar plaats vijf.

Jur Vrieling liep met de hengst Zirocco Blue tegen een ongewone weigering aan. Met 11 strafpunten eindigde de combinatie uiteindelijk op plaats 17.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook