Ga naar hoofdinhoud

Bertram Allen pakt Grand Prix van Eschweiler

Bertram Allen met Gk Casper

Bertram Allen bekroont een succesvol concours in Eshweiler met de overwinning in de 3* Masters Tour Grand Prix. Hij reed GK Casper (v. Canto) foutloos in 35,66 seconden overtuigend naar de eerste plek. Het werd een Iers feestje want hij verwees landgenoot Dennis Lynch naar de tweede plaats. Lynch zadelde Echo de Laubry (Virus de Laubry) en kwam foutloos in 36,09 door de finish.

De Nieuw-Zeelander Bruce Goodin sloot aan op plek drie. Hij reed Centina 10 (v. Cento) ook foutloos rond maar had in 38,25 ruim twee seconden meer nodig dan Lynch. Bijna werd het nog een compleet Iers podium in Eshweiler want op de vierde plaats eindigde David Simpson met Keoki (v. Catoki) in 0/39,75.

Voor Nederland kwam Sander Geerink aan de start. Hij kreeg met Bentley N (Numero Uno) twee springfouten in het basisparcours en kwam niet verder dan plek 27.

Grand Prix 1* voor Bruce Goodin

Kwam hij in de 3* Grand Prix niet verder dan plek 4, de kleine grote prijs over 1.40m wist hij wel te winnen met Caltona (v. Calvaro Z). Hij reed foutloos in 36,48 en verwees zo Magnus Jacobson met Meluha S (v. Jaguar Mail) 0/36,86 seconden naar het tweede geld. Plek drie ging naar de Deense amazone Jessica Vinther Jensen met Levante 14 (Landor S).

Klik hier voor de uitslag van de 2* GP.

Klik hier voor de uitslag van de 1* GP.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook