Ga naar hoofdinhoud

Bianca Schoenmakers laat heren voorgaan

Bianca Schoenmakers met Daylight. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CSI Valkenswaard won Bianca Schoenmakers vanmorgen het 1,40m. In het 1,45 m direct op tijd, de laatste tweestrerrenrubriek van vandaag in de Tops International Arena, liet ze de heren voor gaan. Met Daylight HDH (v. Ustinov) klokte ze 66,29 seconden en eindigde daarmee als vijfde. De rubriek kwam op naam van Eduardo Menezes en Market Irminka (v. Irco Mena).

Eduardo Menezes en zijn elfjarige merrie Market Irminka klokten 61,16 seconden en daarmee streek de in Amerika woonachtige Braziliaan het meeste prijzengeld op. Abdel Said reed de even oude NRPS-merrie Beauminka (v. Jodokus) in 62,76 seconden naar de tweede plaats, gevolgd door Marlon Modolo Zanotelli en Mr. Blue-dochter Celena VDL. James Paterson Robinson eindigde met Stakkato’s Star (v. Stakkato) als vierde.

Schoenmakers en Poels

Bianca Schoenmakers zorgde met Daylight voor het beste Nederlandse resultaat. Het duo werd gevolgd door Aniek Poels die haar Barry White (v. Twisther) naar de zesde plaats reed.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook