Ga naar hoofdinhoud

Bianca Schoenmakers op zegetocht in De Warre

Bianca Schoenmakers doet het uitstekend in De Warre. Vanochtend won ze al de finale voor zesjarige paarden, zonet kwam er dan ook nog een eerste plaats in het 1,25m bij. 

In de finale voor zesjarigen verschenen twaalf combinaties aan de start, zeven hiervan haalden de barrage. Met Darling HDH (v. Douglas) pakte Bianca Schoenmakers de eerste plaats met een barragetijd van 30,68 seconden. Op Dirk HDH (v. Douglas) zette ze een tijd van 32,39 seconden neer en pakte zo ook de tweede plaats. De Est Hanno Ellermann en Dakar TN (v. Nabab de Reve) werden derde.

Verder ging de vierde plaats naar België met Jan Vlemmix terwijl de Duitser Felix Schneider de top vijf afrondde.

In het 1,25m won Bianca Schoenmakers met Alore on Sauter (v. Heartbreaker). Met een barragetijd van 34,5 seconden waren ze de Belgische Maartje Verberckmoes met Wunderbar HH te snel af. Verberckmoes had een seconde meer nodig in haar barrage. Voor Mathijs van Asten en Baron was er een derde plaats na een barrage van 37,388 seconden.

Op Afrikaan (v. Arco Polo Z) reed de Belg Guido Hornesch naar de vierde plaats terwijl Anneli Wetterström met Starrio vijfde werd voor Zweden. Piet Raijmakers Jr. en Van Schijndel’s Chanelly (v. Contender) werden zevende, Emmelie Melssen sloot de top tien met Bravola (v. Quidam de Revel).

Klik hier voor het volledige resultaat van de finale voor zesjarigen.

Klik hier voor het volledige resultaat van het 1,25m.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.