Ga naar hoofdinhoud

Boy-Adrian van Gelderen debuteert succesvol met veilingpaarden

Tijdens week 1 van de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera werd de derde wedstrijd voor zesjarige springpaarden door de Brainpower-merrie Golga O. Een schitterend resultaat voor haar nieuwe eigenaar en ruiter Boy-Adrian van Gelderen, die haar kortgeleden spontaan kocht tijdens de Sale of the Rising Stars. Golga O maakte drie dagen op rij niet één fout, net als de KWPN-goedgekeurde hengst Gringo R (v. Catoki) die hij dezelfde avond aanschafte.


“Zo zie je maar dat je soms gewoon het risico moet nemen en dat het ook zeer goed kan meevallen”, vertelt Boy-Adrian van Gelderen die beide paarden niet had uitgeprobeerd voor de veiling. “Ze liggen me allebei zeer goed en vallen me echt zeer goed mee! Na een reis van drie dagen direct een buitenconcours en dan beide direct drie dagen nul lopen! En zelfs als een rubriek weten te winnen! Ik denk dat beide paarden zeer goed gaan bijdragen in mijn team!”, vertelt de Belg.

Voor 130.000 euro kocht Boy-Adrian van Gelderen de KWPN-hengst Gringo op de Sale of the Rising Stars. Voor 70.000 euro werd Golga O aangeschaft. Voor zijn vriendin kocht hij ook nog Heliotrop HBZ (v. Tornesch).

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Sale of the Rising Stars

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook