Ga naar hoofdinhoud

Bretton Woods en Zirocco Blue VDL aanvoerders finale VSN

Winnaar VSN 2013 Hexagon's Fusion
Aanstaande zaterdag 10 januari vindt de 28e finale van de VSN-trofee plaats bij De Nieuwe Heuvel aan de Veenstraat in Lunteren. Na vijf voorselecties, waaraan ruim 200 paarden deelnamen, zullen de besten aantreden in de finale. Bretton Woods en Zirocco Blue VDL zijn topaanvoerders met hun nakomelingen.

Om één uur wordt begonnen met de dressuurpaarden, die zullen worden beoordeeld door Stefan van Ingelgem en Nick van Laer. De beste dressuurpaarden zullen worden overgereden om te bepalen wie er VSN-kampioen 2014 wordt.
Om zes uur zullen de eerste springpaarden de baan betreden voor hun presentatie onder het zadel, beoordeeld door Nathalie van der Mei en Pim Mulder.  Na hun presentatie zullen ook de beste springpaarden worden overgereden om tot de VSN-kampioen 2014 te komen.

Bij de dressuurpaarden voert Bretton Woods de lijst van  geselecteerden voor de finale aan met maar liefst vijf nakomelingen, gevolgd door Jazz met vier en Charmeur met drie nakomelingen.
Bij de springpaarden is Zirocco Blue VDL lijstaanvoerder met drie nakomelingen, gevolgd door Arizona, Baltic VDL, Cantos, Numero Uno en Ukato met ieder twee nakomelingen.

De winnaars van vorig jaar waren Hexagon’s Fusion en Fenomenaal.
De toegang is gratis.

Bekijk hier de startlijst van de finale.

Bron: Horses/ KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.