Ga naar hoofdinhoud

Britse top vier in 1.50m Londen

Robert Whitaker
Foto De Paardenkrant
Robert Whitaker was zojuist in Londen het snelst foutloos aan de finish van het parcours over 1.50m met Usa Today. Voor thuispubliek stuurde hij de veertienjarige KWPN-hengst in 50.25 seconden over de eindstreep van deze rubriek op tijd. Landgenoten William Funnel, Laura Renwick en John Whitaker legden beslag op de tweede, derde en vierde plaats.

Funnel zat in het zadel van de twaalfjarige Billy Angelo en stuurde de KWPN-er net even sneller rond dan Renwick en Heliodor Hybris finishten. Renwick kwam in 50.47 seconden aan de finish met de achtjarige zoon van Diamant de Semilly terwijl Funnel en de Tangelo van de Zuuthoeve-zoon in 50.40 seconden rond kwamen.

John Whitaker, die met Lord of Arabia op de vierde plaats eindigde voltooide zijn foutloze rit in 51.01 seconden met de elfjarige ruin van Cassini II.
Jos Verlooy was met Farfelu de la Pomme goed voor het beste buitenlandse resultaat. Het Belgische duo kwam in 52.00 seconden aan de finish.

Maikel van der Vleuten en Jur Vrieling kwamen ook aan de start van deze rubriek. Van der Vleuten kreeg met Kisby vier strafpunten en eindigde daarmee net buiten de prijzen op de dertiende plaats. En Vrieling kreeg acht strafpunten met Arezzo VDL waarmee het duo bleef steken op de 24-ste plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.