Ga naar hoofdinhoud

Bruce Goodin hoopt op WEG met Bäckatorps Danny V

Afgelopen winter leende de Nieuw-Zeelandse ruiter Bruce Goodin de Quasimodo Z-zoon Bäckatorps Danny V van zijn Zweedse ruiter Niclas Haking. De combinatie leverde even later een belangrijke bijdrage aan het winnen van de Nations Cup in Abu Dhabi en dat smaakte duidelijk naar meer: met behulp van zijn sponsoren heeft Goodin de ruin gekocht. Het doel? De Wereldruiterspelen in Tryon. Volgens Goodin maken ze een goede kans om te worden opgenomen in het team.

Zijn voormalig ruiter Niclas Haking, die de ruin sinds 2016 onder het zadel heeft, hoopt op veel successen voor de nieuwe combinatie. “Bäckatorps heeft nog steeds een belangrijk aandeel in Danny en we volgen graag hun weg naar Tryon.”

Gezocht naar mogelijkheden

De in Zweden gevestigde Goodin is in zijn nopjes met de aanschaf van Danny. “Na de Nations Cup gingen we op zoek naar de mogelijkheden om dit te vervolgen. Het is geweldig om met hem verder te gaan, het is een fantastisch paard. Hij heeft de juiste kwaliteiten, maar nog het allerbeste is zijn karakter, hij is sterk, maar altijd even cool.”

Bron: Tidningen Ridsport

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook