Ga naar hoofdinhoud

Bruggink tweede, Nederlands kampioen vijfde in Mannheim

Gert-Jan Bruggink wist zojuist met MCB Ulke de tweede plaats te bemachtigen in het Championat von Mannheim. Duitser Mario Stevens was met Brooklyn de beste in het 1,55 m-parcours. Onder de negen barragekandidaten bevonden zich nog twee Nederlanders: Leopold van Asten en Albert Zoer.


Als voorlaatste starter in de barrage greep Bruggink met MCB Ulke de leidende positie met een tijd van 39,64 seconden. Maar Mario Stevens zette als laatste barragekandidaat een nóg iets snellere tijd neer: 39,57 seconden. Philipp Weishaupt werd derde met Chico, gevolgd door Kai Schäfer met Billy Bishop.

Kersverse Nederlands kampioenen Leopold van Asten en VDL Groep Zidane eindigden met vier strafpunten in de barrage als vijfde. Albert Zoer werd negende met Gigolo.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook