Ga naar hoofdinhoud

Brussel: Podiumplaats voor Jeroen Dubbeldam

Jeroen Dubbeldam met BMC Van Grunsven SimonJeroen Dubbeldam eindigde gisteravond op de derde plaats in de Prix Artemide, een springrubriek met hindernissen over 1.50 m. Met zijn sterk springende BMC Van Grunsven Simon (v. Mr. Blue) maakte de ruiter uit Weerselo geen fouten en stuurde hij naar een tijd van 34,99 seconden. Daarmee moest hij alleen de Ier Billy Twomey (Je t'Aime Flamenco, v. Flamenco de Semilly) en de Belg Rik Hemeryck, die met Quarco de Kerambars (v. Darco) de snelste was, voor laten gaan.

Harrie Smolders drong met Exquis Powerfee (v. Fedor) wel door tot de barrage, maar maakte daarin twee springfouten en tuimelde naar de veertiende plaats.

In de 1.45 m-rubriek die voor de Prix Artemide plaatsvond, eindigde Ruben Romp en zijn Contrex van de Broy Z (v. Contender) ook op het podium. De combinatie eindigde heel nipt achter de Fransman Guillaume Batillat met Nenuphar Jac (v. Cumano) op de tweede plaats.

In de slotrubriek van de avond, de Rolex Speed Challenge, speelden de Nederlandse ruiters geen grote rol van betekenis. Beste Nederlander was Gerco Schröder met Eurocommerce Pennsylvania (v. Gambrinus). De combinatie eindigde met zes strafputen op de vijftiende plaats. De regerend wereldkampioen Philippe Le Jeune uit België won de wedstrijd met Leo du Prairail (v. Shogoun II).

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook