Ga naar hoofdinhoud

Buitenlanders domineren op HITS circuit in Thermal

Aan de westkust van Amerika is het HITS circuit in Thermal, California, begonnen. Dit weekend is daar tevens een wereldbekerwedstrijd op 3*-niveau. In de openingsrubriek die gisteravond werd verreden, waren de buitenlandse combinaties de sterksten. De in Amerika wonende Duitser Christian Heineking won de Welcome Stakes voor de Egyptenaar Nayel Nassar en Tamie Phillips uit Canada.

De barrage van de Welcome Stakes over 1.60m telde dertien combinaties. Alleen Richard Fellers liet zijn Flexible (v. Cruising) voor de barrage op stal. Tamie Phillips beet met de Hannoveraanse merrie Cat Balou (v. Converter) het spits af en zette met haar foutloze rit direct een sterke tijd neer, 36.29 seconden. Zowel Christian Heineking als Nayel Nassar hadden twee ijzers in het vuur. Met zijn eerste paard NKH Quanto (v. Quidam de Revel) was Heineking sneller (35.70 seconden) maar kreeg twee balken. Pas aan het einde van de barrage werd Phillips eerst gepasseerd door Nayel Nassar met Lordan (v. Lordanos) met 36.17 seconden en direct daarna door Heineking en NKH Selena. Met de 11-jarige merrie van Stakkato Gold was de Duitser in 34.43 seconden ruim sneller.

Lisa Carlsen uit Canada was de vierde foutloze met Parette (v. Passoa VDL). De Franse routinier Eric Navet was de snelste vier-fouter op Catypso (v. Catoki) en werd vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook