Ga naar hoofdinhoud

Calgary: Gerco Schröder tweede in Cana Cup

Gerco Schröder, hier met Eurocommerce MilanoIn de Cana Cup, de hoofdrubriek gisteren op Spruce Meadows in Calgary, is Gerco Schröder met Eurocommerce Pennsylvania tweede geworden. Hij ging als eerste van start in de barrage met vijf en moest later alleen de Amerikaanse Beezie Madden met Coral Reef Via Volo (Clinton x Heartbreaker) nog voor laten gaan. Derde werd de thuisrijdense Eric Lamaze met Hickstead (Hamlet x Ekstein).

Jeroen Dubbeldam wist in het basisparcours alle balken in de lepels te houden met BMC Van Grunsven Simon (Mr. Blue x Polydox), maar was net niet op tijd over de finish. Er waren er meer die, vanwege een erg natte bodem, rustig aan deden en de tijdfouten voor lief namen. Dubbeldam werd zevende. In een eerdere rubriek, de Atco Cup, was Dubbeldam met Valdimore (Numero Uno x Farmer) de beste Nederlander met een vierde plaats.

Stephanie van den Brink behaalde twee zesde plaatsen gisteren. Met Verdi (Heartbreaker x Mr. Blue) in een 1,40 m en met Wennemars (Karandasj x Wintelre) in een 1,30 m-parcours.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses.nl

Overname zonder toestemming niet toegestaan

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook