Ga naar hoofdinhoud

Calgary: Schröder naar vierde stek

Naast Piet Raijmakers eindigde ook Gerco Schröder op een vierde plek in het Canadese Calgary. Schröder zette dit resultaat neer met Eurocommerce New Orleans (v. Colbert) en nam deel aan de Encana cup. Slechts drie combinaties bleven foutloos. Schröder eindigde op het totaal van één strafpunt.

De overwinning ging naar de Belg Rik Hemeryk. Met Quarco de Karambars (v. Darco) wist hij foutloos te blijven en was hij 1,5 seconde sneller dan de Amerikaanse Beezie Madden, die met Mademoiselle (v. Libertino) genoegen moest nemen met een tweede plaats. De derde plaats was voor de Zwitser Werner Muff met Quax II (v. Quincy Jones).

Bron: Horses.nl

Klik hier voor meer uitslagen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook