Ga naar hoofdinhoud

Cameron Hanley krijgt Casall-dochter onder het zadel

De Ierse springruiter Cameron Hanley heeft de beschikking gekregen over een Holsteinse merrie van Casall. De in Duitsland woonachtige Hanley debuteerd met Cashgirl 5 deze week in het 3* concours in Paderborn.


Afgelopen jaar werd de 10-jarige merrie uitgebracht door de Duitser Hilmar Meyer. Met Cashgirl startte hij tot op 1.50m niveau.

Cashgirl stamt uit een goede Holsteiner merrielijn, ze is nauw verwant aan de de hengsten Clinton I, II en III, hun moeders Orchidee VI en Waage I zijn halfzussen.

Bron Horses/Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook