Ga naar hoofdinhoud

Carabas van de Wateringhoeve naar Rob de Bruijn

Foto Lonneke Ruesink

De BWP-hengst Carabas van de Wateringhoeve (v. Toulon) zal voortaan onder het zadel van Rob de Bruijn uitgebracht worden. De tienjarige elitehengst van hengstenhouder Luc Tillemans maakte eerder carrière onder Nick Vrins.

Op stal De Bruijn Scheepens zal Carabas van de Wateringhoeve een team gaan vormen met de eveneens bij het BWP-goedgekeurde Apple Juice (v. Tresor d’Opaline). “Net als Apple Juice kan Carabas direct ingezet worden op twee sterren-niveau”, vertelt Rob de Bruijn. “Het is een paard met veel kwaliteit en de nodige ervaring. De bedoeling is om met beide hengsten succesvol door te groeien naar drie sterren-wedstrijden.”

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook