Ga naar hoofdinhoud

Carambole-dochter Eline tiende in Youngster Cup finale

De 7-jarige Eline (Carambole x Mermus R) van en gereden door Willem Greve is vanmiddag tiende geworden in de Youngster Cup finale op de VR Classics in Neumünster. De top 3 bestond uit Duitse ruiters op Duits gefokte paarden.

In de finale van de Youngster Cup voor 7- en 8-jarige paarden was een 1,40m-tweefasenparcours gebouwd. Maar liefst 21 van de 25 deelnemers waren foutloos in de eerste fase en elf daarvan hielden ook in de tweede fase de lei schoon. De Holsteiner merrie Crystal 17 (Carentan x Silvester) sprong onder Marcel Marschall naar de overwinning in 32.16 seconden.

Tweede werd de Holsteiner merrie Calanda 45 (Calato x Landgraf I) onder Denis Nielsen in 32.34 seconden, gevolgd door de Westfaler premiehengst A la Carte NRW (Abke x Lux) met Kendra Claricia Brinkop in 32.66 seconden.

Ook de Holsteiners Chilli Willi (Casall x Lord) met de Belg Nicola Phillipaerts en Bella Mia 14 (Lord Z x Cassini I) onder de Duitse Inga Czwalina finisten binnen 33 seconden en maakten de top 5 compleet.

Bekijk hier alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook