Ga naar hoofdinhoud

Casall-zoon Alicante van Guery naar Zanotelli

Jerome Guery met Alicante. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De twaalfjarige hengst Alicante (Casall x Indoctro) heeft een ruiterwissel ondergaan. Eigenaar Tal Milstein heeft de winnaar van Sires of the World te rijden gegeven aan Marlon Zanotelli. Tot vorige maand werd de in Nederland geboren Holsteiner uitgebracht door Jérôme Guery.

Voormalig Belgisch kampioen Jérôme Guery bracht Alicante sinds begin 2016 uit in de internationale sport. De Global Champions Tour vorige maand in Chantilly was de laatste wedstrijd van het duo.

De bij het KWPN en Selle Français goedgekeurde Holsteiner hengst (gefokt door R. Nowee uit Oude Niedorp) heeft volgens Tal Milstein een drukke wedstrijdplanning. Dat zal dus zijn met zijn nieuwe ruiter Marlon Zanotelli. Eerder dit jaar kreeg Zanotelli van Milstein de achtjarige ruin Vice Versa D’Ossau (v. For Pleasure) te rijden.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook