Ga naar hoofdinhoud

Cassio Rivetti’s toppaard Vivant binnenkort ‘fit to compete’

Cassio Rivetti , hier met Vivant van de Heffinck. Foto: Lynn van Woudenbergh/Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Flink teleurgesteld was Cassio Rivetti toen BWP-hengst Vivant niet door de vetcheck kwam, waardoor zij niet aan de individuele finale van de Europese kampioenschappen van dit jaar mochten deelnemen. Het duo stond toen tweede in het klassement. De Oekraïner geeft nu aan dat de Fuego du Prelet-zoon gezond is verklaard en binnenkort ook weer ‘fit to compete’ zal zijn.

Vivant wordt momenteel weer getraind. “Ik reken erop dat ik hem dit indoorseizoen weer kan uitbrengen op wedstrijden”, aldus Rivetti. “Vivant is goed in vorm en dat zal deze winter zeker zo blijken.”

Bekijk hieronder een video van het duo in actie op het EK in Aken (eerste dag):

Bron: Grand Prix-Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook