Ga naar hoofdinhoud

Cees Meeuwis neemt leidsels Outdoor Brabant over

Oud-wethouder en ondernemer Cees Meeuwis neemt de voorzittersrol binnen het bestuur van Outdoor Brabant over van Ton Overeem. Dit werd gistermiddag bekend gemaakt op een persconferentie in het oude Stadhuis van Breda. 


Tevens onthulden vader en zoon Chardon hun plannen voor de beide wereldkampioenschappen die in 2015 (pony’s) en 2016 (vierspannen paarden) in Breda plaatsvinden. Ter gelegenheid van de komende WK’s werd ook de nieuwe huisstijl en website van Outdoor Brabant gelanceerd.

“Ik ben ontzettend onder de indruk van wat mijn voorganger Ton Overeem met het bestuur in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd,” aldus Meeuwis. “Het evenement heeft onder zijn leiding een stevig fundament gekregen en is in alle opzichten enorm gegroeid, qua sportieve waardering, publieke belangstelling en zakelijke en maatschappelijke verankering binnen de regio. Ik wil daar graag aan verder bouwen.”

Over Outdoor Brabant

Outdoor Brabant vindt plaats van 2 t/m 6 september 2015 en staat dit jaar in het teken van de wereldkampioenschappen ponymennen. Op landgoed de Prinsenhoeve in Breda staan vier hippische disciplines op het programma: mennen, eventing, springen en dressuur met nationale en internationale rubrieken. In 2016 vinden op Outdoor Brabant de wereldkampioenschappen vierspannen plaats.

Bron: Outdoor Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook