Ga naar hoofdinhoud

Championat voor Eva Bitter en Perigueux

Op het internationale concours van Holger Wulschner in het Duitse Gross Vliegeln werd zojuist het hoofdnummer afgesloten met een klinkende overwinning van Eva Bitter en de Hannoveraanse hengst Perigueux. In parcours over twee rondes bleef Bitter foutloos en kon ze de Italiaan Emanuele Gaudiano qua tijd net voor blijven. Gert Jan Bruggink liep een plaats in de top drie mis door een balk in de tweede ronde.

21 foutlozen uit de eerste ronde gingen van start in de tweede omloop van het Championat over 1.50m. Eva Bitter leverde met de zoon van Perpignon twee vlekkeloze rondes af en haar tijd van 44.39 seconden leverde haar de hoofdprijs op. De enige die de tijd van Bitter verbeterde was David Will met de Cornet Obolensky-merrie Calista, hij klokte 43.66 seconden en dat ging ten koste van een balk.

Emanuele Gaudiano zette alles op alles met de Berlin-hengst Caspar 232, op de finishlijn kwam hij 4 tiende te kort en werd tweede. Harm Lahde werd derde op Oak Grove’s Celebrity (v. Cassini II) in 47.05 seconden.

Vampire (v. Marome) onder Gert Jan Bruggink sprong goed en was snel, maar Bruggink kon een balk niet voorkomen waardoor de combinatie uiteindelijk twaalfde werd.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook