Ga naar hoofdinhoud

CHIO verlengt samenwerking Rabobank, Rotterdam Topsport en KNHS

Foto Lonneke Ruesink
Rabobank Rotterdam, Rotterdam Topsport en de KNHS blijven steun verlenen aan het CHIO Rotterdam. Deze partijen tekenden zondag op het evenement samenwerkingsovereenkomsten met CHIO Rotterdam-voorzitter Frans Lavooij, penningmeester Con Schoenmakers en Jan Peter Balkenende namens de Raad van Advies van het CHIO.

Met de Rabobank wordt het hoofdsponsorschap voor twee jaar voortgezet. “Rabobank Rotterdam is al vele jaren nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. Paardensport is voor Rabobank historisch belangrijk en het CHIO is voor onze bank hier in Rotterdam een prachtig evenement. Daar gaan we graag mee door”, aldus Coert Beerman, directievoorzitter van Rabobank Rotterdam. 

De samenwerking met de gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport is voor vier jaar verlengd. Wethouder Antoinette van der Laan: “Het CHIO Rotterdam is een waanzinnig evenement en geweldig belangrijk omdat het de sport, het bedrijfsleven en de stad op een fantastische manier bijeenbrengt.” 

De laatste handtekening van de dag kwam onder het contract met de KNHS waarmee het CHIO Rotterdam ook voor de komende jaren de officiële status krijgt. “Een landenwedstrijd is voor de sport in ons land enorm belangrijk. De KNHS is daarom erg blij dat Rotterdam zich gepositioneerd heeft bij de beste internationale concoursen en deze landenwedstrijden organiseert.” 

Bron: Horses/CHIO Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.