Ga naar hoofdinhoud

Comme il faut-nafok overtuigt in eerste kwalificatie

Diavoltan OLD, hier nog onder Christian Temme. Foto: Equitaris/Wegener
De internationaal op Grand Prix-niveau presterende Comme il faut drukte in de eerste kwalificatie voor de zesjarige springpaarden op de Bundeschampionate zijn stempel. In de drie groepen in de deze leeftijdscategorie behaalden vier van zijn kinderen een plaats in de top vijf.

In de eerste groep reed Philipp Schulze Topphoff de tweede plaats met Carlotta (mv. Potsdam). Voor Daddy’s Destiny (mv. Acasino) gereden door Katrin Eckermann was er in de tweede groep een vierde plaats weggelegd. In de derde groep ging de tweede én derde prijs naar twee kinderen van de Cornet Obolensky-zoon. Stephan Naber stuurde Cyber Zirkeline (mv. Phantom) naar de derde stek, net voor Capri (mv. Conceicao) met Philipp Hartmann in het zadel.

Diarado

Naast Comme il faut maakte ook Diarado (v. Diamant de Semilly) indruk met zijn nafok. Hij bracht twee paarden in de top vijf en daarnaast de winnaar van de tweede groep: de bij het OS goedgekeurde Diavoltan OLD gereden door Andreas Kreuzer. De andere twee winnaars zijn Cellato (v. Cellestial) met Dieter Smitz en Philipp Winkelhaus met Loco Lex (v. Lex Lugar).

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook