Ga naar hoofdinhoud

Zege voor Conor Swail in wereldbeker-GP Wellington

Conor Swail, hier met Grand Cru van de vijf Eiken Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De zege in de Grote Prijs van Wellington was vannacht voor de Ierse springruiter Conor Swail met Viva Colombia. Het duo was met een foutloze barragerit in 37.922 seconden de snelste van de acht combinaties, die foutloos bleven in het basisparcours van deze viersterren-rubriek.

Eugenio Garza werd tweede met Bariano. De Mexicaanse ruiter stuurde de veertienjarige zoon van Jetset-D foutloos over de finish in 38.25 seconden. Hardin Towell zette voor thuispubliek met New York de derde foutloze tijd neer in de barrage. Towell is de coach van Jennifer Gates, waarvoor Bill Gates afgelopen april de negenjarige zoon van Verdi TN N.O.P., het voormalige Eurocommerce-paard aankocht.

Kent Farrington zette met de veertienjarige KWPN-er Uceko de snelste tijd neer in de barrage, maar kreeg vier strafpunten en moest genoegen nemen met de plek net naast het podium.
Ook Samuel Parot was sneller dan Swail. De Chileen zat in het zadel van Atlantis, waarmee hij begin deze maand de wereldbekerwedstrijd in Calgary op zijn naam schreef, maar kreeg ook vier strafpunten en werd vijfde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook