Ga naar hoofdinhoud

Cristallo I terug bij Ludger Beerbaum

Placeholder springen wedstrijd

De schimmelhengst Cristallo I (v. Cornet Obolensky) I is weer terug in de stallen van Ludger Beerbaum in het Duitse Riesenbeck.

Het afgelopen jaar stond hij ter dekking in Italië bij Jerry Smit. Onder de stalruiter van Beerbaum, Henrik Eckerman, presteerde de tienjarige hengst succesvol op internationaal niveau.

De vraag naar Cristallo I was erg hoog in Italië, vandaar dat zijn volle broer Cristallo II de taak van Cristallo I zal overnemen. Cristallo II won onder andere dit jaar de Westfaalse competitie voor zesjarigen. Jerry Smit zal de training en opleiding van de zesjarige hengst verder op zich nemen.

Bron: Horses/ Ludger Beerbaum

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook