Ga naar hoofdinhoud

Danielle Waldmans Lizziemary herstellende van oophorectomie

Danielle Goldstein en Lizziemary. Foto © Ashley Neuhof

Lizziemary (Cabri d'Elle x Acord II) van Danielle Waldman heeft onlangs een oophorectomie ondergaan. Dit is een kijkoperatie waarbij één van de eierstokken is verwijderd. Omdat de merrie nog herstellende is, vliegt ze niet mee naar Wellington, waar Waldman zich jaarlijks vestigt voor het Winter Equestrian Festival.

Na de Longines Global Champions Tour in New York afgelopen september, bracht Waldman de veertienjarige merrie niet meer aan start. Vorig seizoen won de combinatie onder andere de Nations Cup-rubriek in Moskou en de LGCT-wedstrijden in Berlijn en Shanghai.

Bron: Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook