Ga naar hoofdinhoud

Delaveau aan kop in Grote Prijs Casas Novas

Foto: Manuel Queimadelos, Deleveau na zijn overwinning

Het CSI4* in Casas Novas kwam vandaag tot een fantastisch einde. De Fransman Patrice Deleveau reed Orient Express Hdc naar een afgetekende overwinning in de CaixaBank Grote Prijs.

Delaveau reed twee fantastische rondes met Orient Express Hdc en bleef in beide ongeslagen. Het publiek genoot van een spannende ronde, waarin Delaveau alles op alles zette om sneller te zijn dan Absel Saïd en California. Saïd klokte een tijd van 35,80 seconden, maar de Fransman maakte zijn favorietenrol waar en stuurde de Quick Star-zoon naar een tijd van 34,71.

Deleveau maakte het weekend in zeven rondes slechts één fout. Hij was zeer tevreden over zijn paard en zegt dat deze helemaal hersteld is. “In deze rubrieken voelde ik dat hij weer fit is en zo goed is als hij was op dit niveau. Helaas was hij niet op tijd fit voor de Olympische Spelen en nemen we nu deel aan CSI4*,” vertelt de ruiter.

Ook het optreden van de Egyptische Saïd was spectaculair. Hij bleef voor op Sergio Alvarez Moya met Arrayan (36,42) en de Belg Gudrun Patteet met Sea Coast Atlantic (36,62).

Maikel van der Vleuten werd zesde met Salomon (v. Stolzenberg). Hij kreeg 1 strafpunt en een tijd van 41,19 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook