Ga naar hoofdinhoud

Delestre en Chesall Zimequest in vorm

Simon Delestre, hier met Chesall. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Simon Delestre is goed van start gegaan op CSIO Saint Tropez door de Prize McLaren Monaco op zijn naam heeft geschreven met Chesall Zimequest. De Casall-zoon bleef in beide fasen van het parcours over 1,45 m foutloos en zette met 29,12 seconden op de teller een scherpe tijd neer. Egyptenaar Sameh El Dahan stuurde de Come On-dochter Championes naar de tweede plaats.

Met minder dan één seconde verschil tussen de nummers een en vijf was het een spannende tweede fase. Na El Dahan volgden Jérome Guery met Celvin (v. Raphael), Daniel Deusser met Cornet (v. Cornet Obolensky) en Laura Kraut met Whitney (v. Indoctro) op plaatse drie, vier en vijf. Kraut kwam met 29,80 seconden over de finish.

Van der Vleuten twaalfde

Eric van der Vleuten was de enige Nederlander die beide fasen foutloos wist te doorstaan. Hij slaagde er met de Casall-zoon Wunschkind met 33,89 seconden in om op de twaalfde plaats te eindigen. Harrie Smolders met Zinius (v. Nabab de Reve) en Maikel van der Vleuten met Dana Blue (v. Mr. Blue) schopten het wel tot de tweede fase, maar kwamen met vier en acht strafpunten de ring uit.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook