Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs voor Raijmakers en Rascin

Piet Raijmakers jr met Rascin
Piet Raijmakers jr met Rascin Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Piet Raijmakers won zondag met de zeventienjarige Rascin (v. Ramiro) de Grote Prijs van Hippisch Centrum Den Goubergh. Hij was een fractie sneller dan Wiljan Laarakker en Langer Jan (v. Landjonker). “Een prachtige overwinning. Door risico’s te nemen kon je hier winnen. De eerste lijn in de barrage was meteen een lastige. Daar hebben we een galopsprong minder gemaakt waarmee we de rest op achterstand zetten”, aldus Raijmakers.

Tien van de bijna 70 combinaties plaatsten zich voor de barrage van het aantrekkelijke hoofdnummer. De nummer twee in de eindschikking, Wiljan Laarakkers, reageerde na afloop blij op zijn resultaat: “Met deze uitslag ben ik hartstikke tevreden. Ik heb alles gegeven.” Op gepaste achterstand werd Holger Hetzel met Cheer 6 (v. Cisco) derde voor Dennis Evertse en Chamber Z (v. Chellano Z)

In de Medium Tour was het Jack Ansems die flink uithaalde. Met Remmits Zero Tolerance (v. Indoctro) won hij de 1.40 rubriek door zijn tweede paard Zelena (v.Baloubet du Rouet) knap voor te blijven.

Lees dinsdag meer in De Paardenkrant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook