Ga naar hoofdinhoud

Dennis van den Brink wint met Wennemars de TBT Prize

Dennis van den Brink zette zojuist de TBT Prize op zijn naam tijdens het CSI Twente. Op de tien jarige Karandasj-zoon Wennemars was hij royaal sneller dan Mathijs van Asten met VDL Groep Zapfier (Colman x Lux) in de 3* Kleine Toer proef. Annet Willems met de in Zweden geboren Indoctro-zoon Interline H eindigde op de derde plaats.

Negentien combinaties van de 97 haalden de maximale score van 65 punten in het Puntenspringen met joker, direct op tijd, op 1.40-1.45m niveau. Ook de Nederlanders Vincent Voorn met Quinlan (vijfde), Bart Bles (Wolisco Ddh, zevende) en Anniek Poels (Athena, achtste) eindigden bij de beste tien.

Klik hier voor de uitslag.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook