Ga naar hoofdinhoud

Derby-winnares Zera verder onder Beerbaum

Pato Muente en Zera (v. Cero) Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

Zera (Cero x Calato), die vorige maand onder Pato Muente de Hamburger Derby won, is verkocht. De tienjarige Holsteiner merrie verhuist naar de stallen van Markus Beerbaum en Meredith Michaels-Beerbaum.

Zera kwam op zevenjarige leeftijd onder het zadel van de Argentijnse ruiter Pato Muente, die voor Slovenië uitkomt en in Duitsland is geboren waar hij ook zijn stal heeft. Vorig jaar liep de merrie liep de derby ook, toen bracht ze het tot de negende plaats en ruiter Muente kreeg de stijlprijs. Die was ook dit jaar voor hem.

De merrie komt uit de bekende fokkerij van Harm Thormählen, die samen met Muente eigenaar van de merrie was.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook/WoS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook