Ga naar hoofdinhoud

Derde plaats voor Sanne Thijssen in Youngster Tour

Sanne Thijssen eindigde gisteravond in het Duitse Donaueschingen op de derde plaats met Illinois Z in de rubriek voor zevenjarigen.  Thijssen moest alleen de thuisrijdende Johannes Ehning en Maximilian Lill voor laten gaan in de barrage van deze laatste proef van de dag.

Negen combinaties plaatsten zich voor de barrage van deze rubriek over 1.40m en alleen de top 5 wist deze foutloos te voltooien. Ehning was met C-Jay goed voor het winnende resultaat. De Duitser stuurde de zoon van Carthago in 52.08 seconden rond in de barrage en was daarmee ruim een seconde sneller foutloos aan de finish dan zijn concurrenten. Landgenoot Denis Nielsen was met Corny met 50.64 seconden op de klok weliswaar goed voor de snelste tijd, maar kreeg daarbij wel vier strafpunten en moest genoegen nemen met de zesde plek.

Lill kwam in het zadel van de KWPN-hengst Pop Corn tot een foutloze barrage in 53.41 seconden, wat de tweede plaats opleverde.  Thijssen stuurde haar zoon van Iowa rond in precies 54 seconden, waarna ze zich als derde op mocht stellen voor de prijsuitreiking.

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door de Zweed Alexander Zetterman en de thuisrijdende Cedric Wolf. Zetterman zadelde Holsteins Matina en stuurde de dochter van Party Dance in 40.60 seconden over de eindstreep en Wolf was in het zadel van Lancardo (v. Landos) goed voor een foutloze rit in 57.67 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook