Ga naar hoofdinhoud

Dirk Demeersman geeft Loewie Joppen het nakijken

Dirk Demeersman, hier met Jaguar van Paemel. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CSI Lanaken behaalde Loewie Joppen met Calvara DL Z (v. Calvaro) vandaag een tweede plaats in de rubriek voor zesjarigen. Hij bleek niet opgewassen tegen de snelle rit van routinier Dirk Demeersman, de voormalige bondscoach van de Belgische springruiters.

De zesjarigen kregen een parcours over 1,30 m direct op tijd voorgeschoteld. Dirk Demeersman stelde de zege veilig door de BWP-merrie Little-Billy (v. Arko III) in 67,71 over de finish te rijden. Loewie Joppen had met zijn Zangersheide-merrie Calvara 69,44 seconden nodig en pakte daarmee het tweede geld.

Francois Mathy Jr eindigde als derde. Hij klokte met Hello Diamant (v. Diamant de Semilly) 71,37 seconden, gevolgd door Gilles Dunon met Louis Vuitton vd Wouwerse Veld (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Roel Holthuizen en Livius van Orti (v. Mylord Carthago) vielen met de negende plaats ook in de prijzen.

Klik hier voor de uitslagen. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook