Ga naar hoofdinhoud

Doha: Jeroen Dubbeldam pakt derde plaats

Tijdens de CSI5* wedstrijd in Doha (Qatar) wist Jeroen Dubbeldam de derde plaats in te nemen. Hij verscheen vrijdag in het 1.45/1.50m parcours met BMC van Grunsven Simon (v. Mr. Blue) en zette een tijd neer van 42,03 seconden. Hiermee won Dubbeldam een geldprijs van €9.000,-.

In deze rubriek wisten vijf combinaties beiden ritten foutloos te blijven. Op de eerste plaats eindigde de Braziliaan Bernardo Alves. Hij reed Kingly du Reverly (v. Adelfos) naar de overwinning in 41,49 seconden. De tweede plaats werd ingenomen door de Ier Billy Twomey met Je t’Aime Flamenco (v. Flamenco de Semilly). Deze combinatie voltooide het parcours in 41,61 seconden. De eerste en tweede plaats waren goed voor geldprijzen van respectievelijk €24.000,- en €12.000,-.

Ook Gerco Schröder en Vincent Voorn wisten nog een geldprijs binnen te slepen. Gerco Schröder maakte met Eurocommerce London (v. Nabab de Rêve) een springfout en eindigde met 43,03 seconden op de negende plaats. Vincent Voorn maakte ook een springfout, hij verscheen aan de start met Audi’s Gestion Priamus Z (v. Pucci) en zette een tijd neer van 47,25 seconden. Schröder en Voorn wonnen respectievelijk €2.250,- en €1.500,-.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.