Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers in goede vorm bij zevenjarigen

Doron Kuipers hier met Baileys.

Doron Kuipers deed goede zaken bij de Vilamoura Champions Tour door op zowel de tweede als derde plek te eindigen bij de zevenjarigen. In het zadel van de de ruin Elcapone M (v. Baloubet du Rouet) reed Kuipers naar de tweede plek, terwijl hij met Evergo (v. Carthino) op de derde plek eindigde. De overwinning kwam in handen van de Portugees Luis Sabino Gonçalves. Hij zadelde de Toulon-nakomeling Twix V Overis Z en noteerde de winnende tijd van 66,39 seconden.

In het 1,35m parcours direct op tijd waren het Doron Kuipers en de Baloubet du Rouet-zoon Elcapone M die naar de tweede tijd van 67,56 seconden reden. Kuipers was concurrent van zichzelf en reed de Carthino-merrie Evergo in 68,24 seconden naar de derde plaats. Hiermee bleef hij de Fransman Michel Hecart voor, die op zowel de vierde en vijfde plek eindigde. Met de Kannan-merrie Vendetta de La Roque finishte Hecart na 69,25 seconden. Met de ruin Vip de La Roque, eveneens een nakomeling van Kannan, deed hij duidelijk rustiger aan en passeerde hij de finishlijn bijna vijf seconden later.

Een dag eerder eindigden Kuipers en Elcapone M op de derde plaats in het tweefasen-parcours bij de zevenjarigen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook