Ga naar hoofdinhoud

Dreher wint op tijd, Thijssen zevende

Foto: FEI/Kit Houghton

De Preis des Handwerks is op naam geschreven van Hans-Dieter Dreher. Met een tijd van 62,63 seconden won hij deze rubriek op tijd. De tweede plaats was voor zijn landgenoot David Will.

Dreher reed met Master de Menardiere (v. Flipper d´Elle) de snelste foutloze rit door het parcours tot 1,45 meter. Will had Black Jack 163 (v. Escudo I) onder het zadel. Als derde eindigde de Belg Jérôme Guery, die met Popstar Lozonais (v. Quick Star) een tijd van 63,80 seconden neerzette.

Leon Thijssen reed ook een foutloze ronde met Quintera (v. Kannan). Zijn eindtijd van 66,18 seconden was goed voor de zevende plaats. Met twee strafpunten eindigde Marc Houtzager op plaats twintig. Harrie Smolders eindigde op plaats 31, Gerco Schröder op 37.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook