Ga naar hoofdinhoud

Dresden: Houtackers naar tweede stek

Yves Houtackers pakte vanmorgen als eerste Nederlander een podiumplaats tijdens de internationale springwedstrijd in het Duitse Dresden. De springruiter eindigde met een foutloze rit met zijn tienjarige Taloubet (v. Baloubet du Routet) op de tweede plaats. De Duitser Tobias Meyer won de 1,40 m-rubriek.

De Duitser Meyer was met zijn negenjarige Boris (v. Fetiche du Pas) bijna twee seconden sneller dan Houtackers. Duitser Klaus Brinkmann legde met Pikeur Gamble (v. Grossadmiral) beslag op plaats drie. Willem Greve eindigde door een strafpunt voor tijdsoverschrijding op de zeventiende plaats met Ude (v. Nairobi).

Zondag staat om 14.20 uur de Grote Prijs op het programma. 

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook