Ga naar hoofdinhoud

Dresden: Leopold van Asten overtuigend naar winst

Springruiter Leopold van Asten is het internationale driesterrenconcours in het Duitse Dresden goed begonnen. Na een achtste plaats in de 1.35 m-rubriek over twee fasen met VDL Groep Carina (v. Contendro), won de ruiter uit Duizel gisteravond de 1.40 m-rubriek direct op tijd. Hij finishte daarin met Luidam-dochter VDL Groep Amelie foutloos in 55,27 seconden en liet daarmee de Pool Msciwoj Kiecon met de Nederlands gefokte Urbane (v. Landeur) een dikke seconde achter zich.

Yves Houtackers en zijn paard Chipie van de Helle (v. Caretino) wisten ook van het hout af te blijven, maar de tijd was net niet snel genoeg voor een podiumplaats. De derde plaats werd opgeëist door Werner Muff uit Zwitserland met Quax (v. Quincy).

Bekijk hier de uitslag van het 1.40 m-springen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook