Ga naar hoofdinhoud

Drie Nederlanders aan start op CSI Coruña

Zowel Leopold van Asten, Willem Greve als Leon Thijssen zullen komend weekend aan start komen in de buitenarena van Casas Novas in Spanje.

Voor de 28e keer wordt deze Internationale springwedstrijd georganiseerd en ook ditmaal met een sterk deelnemersveld. Zo zullen de Nederlandse ruiters het op moeten nemen tegen het voltallige Spaanse springteam dat afgevaardigd is naar de World Equestrian Games volgende maand. Het Spaanse team heeft als doel om op de WEG zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio en zien deze wedstrijd als een laatste test voordat de Wereldruiterspelen beginnen.

Gedurende drie dagen van 25 t/m 27 juli, zullen er meer dan 70 ruiters met 180 verschillende paarden in de ring verschijnen. Leopold van Asten neemt VDL Groep Amelie, VDL Groep Carina en VDL Groep Zidane mee, Willem Greve Avion, Beaumont en Carambole en Leon Thijssen zadelt Bulavsco, Haertthago en Quintera. Henk van de Pol zal, als winnaar van de Grote Prijs van CSI A Coruña  in 2008, ook aanwezig zijn.

Klik hier voor de volledige deelnemerslijst.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook