Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe paarden voor Stal Philippaerts

Stal Philippaerts krijgt de beschikking over drie nieuwe springpaarden. Het zijn de elf-jarige Carlito C (v. Kannan), Casper C (v. Kannan) ook elf jaar oud en de tien-jarige Dior van het Indihof (v. Rubens du Ry d'Asse). Deze paarden werden gereden door Koen Vereecke.

Eigenaar Frans Lens licht de beslissing toe: “Koen Vereecke rijdt een vijftal paarden voor mij, waardoor er altijd enkele thuis bleven van wedstrijd. Ik heb momenteel een viertal GP paarden, zonder echte uitschieters. Vernoemde paarden stonden al een tijdje in de etalage. In overleg met Koen werd besloten om de drie paarden onder te brengen in Dorperheide, met de intentie ze te vermarkten. De samenwerking met Koen blijft evenwel onverminderd bestaan met onder andere Allegro vd Donkhoeve (v. Mr Blue).”

Bron Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook