Ga naar hoofdinhoud

Dubbeldam en Carusso La Silla vierde in 1.55m Geneve

In de Credit Suisse Geneva Classic die gisterenavond verreden werd op het CHI de Geneve is Jeroen Dubbeldam vierde geworden met de goed springende Carusso LS La Silla (v. Montebello). De winst in deze rubriek over 1.55 meter direct op tijd ging naar Jérome Guery en Papillon Z (Perhaps v. Berkenbroeck).


Na een hevige concurrentiestrijd waarbij de top 4 combinaties binnen één seconde afstand van elkaar finishten trok de Belg Guery aan het langste eind. Hij reed zijn veertienjarige schimmelhengst in een tijd van 58,29 seconden door de finish. Ondanks dat hij een deel van een hindernis eraf reed na een korte draai bleven de balken liggen en bleef hij foutloos met Papillon Z.

Romain Duguet

De tweede plaats werd opgeëist door de Zwitser Romain Duguet met Twentytwo des Biches (v. Mylord Carthago). Deze combinatie kwam rond in een tijd van 58,46 seconden. Derde werden Lorenzo de Luca en Limestone Grey in een tijd van 58,69 seconden.

Dubbeldam

Dubbeldam reed met Carrera’s zoon Carusso La Silla een mooie ronde in een tijd van 58,90 seconden wat hen de vierde plaats opleverde. Als vijfde mocht Philipp Weishaupt zich opstellen met de pas achtjarige Solitär (v. Salito). De Duitser kwam in een tijd van 59,40 seconden over de finish en bleef daarmee net voor op Penelope Leprevost en Flora de Mariposa (v. For Pleasure).

Klik hier voor de uitslagen en de video’s van deze rubriek.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook