Ga naar hoofdinhoud

Dubbeldam net buiten top vijf in Riesenbeck

Het leek er op dat Jeroen Dubbeldam met Dokyra Fortuna op de vierde plaats zou gaan eindigen in de  Medium Tour op de eerste dag van CSI Riesenbeck, maar op het laatst zorgden de thuisruiters toch voor een Duitse top 5. 

Dubbeldam zette een foutloze rit neer met de Canturano-dochter en kwam in 57,04 seconden aan de finish. Het duo eindigde hiermee op de zesde plaats en was de enige buitenlandse combinatie in de top tien.

Snelste rit

Thomas Holz was met  Coral Springs (v. Douglas) goed voor de snelste rit in deze Medium Tour. Met 54,86 seconden op de klok was het duo dik een seconde sneller dan hun landgenoten Toni Haßmann en Channing L (v. Cornet Obolensky), die tweede werden met 55,98 seconden. Max Haunhorst zat Haßmann op de hielen en liet  Charis 24 (v. Cordobes) in 56,04 seconden over de streep galopperen en maakte daarmee de top drie compleet.

Top vijf

Lars Nieberg met Olivia la Sweet en Jens Baackmann met Quantara 5 maakten de top 5 compleet. Nieberg liet de twaalfjarige KWPN-merrie van Oklund in 56,15 seconden finishen en Baackmann kwam met de Quantum-dochter in 56,25 seconden aan de finish.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook