Dubbelslag voor Don Diablo - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Dubbelslag voor Don Diablo

Don Diablo Hx (v. Vittorio)
Met de overwinning in de finalewedstrijd stelde Don Diablo zojuist in de Brabanthal de eindoverwinning in de klasse L van de GMB-hengstencompetitie zeker. Een fraaie dubbelslag voor de fanatieke voshengst, die onder Pieter Keunen zijn klasse toonde door naar de laatste hindernis simpel een galopsprong over te slaan.

Tweede in zowel de finale als in de competitie eindigde Dynamo. Onder Bart Bles ging de top getalenteerde bruine zoon van Andiamo iets rustiger naar de laatste hindernis, wat 0 in 38,37 opleverde, bijna een seconde langzamer dan winnaar Don Diablo die slechts 37,65 nodig had.

De derde plaats in de competitie was voor Starpower TN. De zeer vermogende Stakkato-zoon verslikte zich in de barrage onder Hanno Ellerman in de KWPN-steil, waarna ook de aansluitende oxer eraan moest geloven. De zeer fanatiek van de grond ketsende Durango VDL legde na een zesde plaats in de finale beslag op de vierde plaats in de competitie. Op de vijfde plaats kwam VDL Groep Do Spiritivo, de zoon van Indoctro en de GP-merrie Think Twice. Door een foutje in de eerste omloop waren de kansen van Den Ham Blue R al snel geslonken. Onder Tom Brinkman eindigde de hengst in de competitie op plaats zes.

Klik hier voor alle nieuwsberichten van de KWPN-hengstenkeuring.

Bron: Horses

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook