Ga naar hoofdinhoud

Duitser Carsten-­Otto Nagel wint Grote Prijs

Albert Voorn met Tobalio

De Grote Prijs tot maximaal 1,60 meter in Dublin is gewonnen door de Duitser Carsten-Otto Nagel. Hij reed tot tweemaal toe een foutloze ronde. Ook de nummer twee, de Fransman Kevin Staut, bleef beide rondes foutloos. Met twaalf strafpunten kwam Albert Voorn met Tobalio (v. Numero Uno)op de plaats 26. Jeroen Dubbeldam volgde met eveneens twaalf strafpunten op plaats 27. Hij was met Quality Time (v. Quantum ) ruim een halve seconde langzamer.

In de finale van de zeven- en achtjarige paarden is Jeroen Dubbeldam op de vijfde plaats geëindigd. In dit vijfsterren concours reed hij met Zenith (v. Rash R) foutloos in 53,15 seconden. Winnaar was de Zwitser Pius Schwizer. Hij reed zijn zevenjarige Rafale Des Forets (v. L’Arc De Trionmphe) in 50,89 seconden over de finish. In 51,19 seconden pakte de Belg Francois Mathy de tweede plaats. De Brit John Whitaker reed in 52,89 seconden naar de derde positie.

In de competitie tot 1,50 meter op tijd reed Jur Vrieling de merrie Sissi Van Het Schuttershof (v. Nabab de Reve) naar de negende plaats. Met zestig seconden reed hij de een na snelste tijd. Een springfout koste hem echter een hogere eindpositie. De Ier Shane Breen pakte in 57,52 de winnaarstitel. De Belg Olivier Philippaerts werd tweede en de Ier Conor Swail derde.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

 

Eén reactie op “Duitser Carsten-­Otto Nagel wint Grote Prijs

  • Adriana van Tilburg

    Top dat Corradina zo terug komt!! Ze was niet op tijd klaar voor de OS, maar wint nu wel de GP van Dublin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook